Prestigieuse villa kiest voor Alu Wall

Maatwerk en detail, dat is passie

In samenwerking met klant Albrima te Grobbendonk realiseerden we deze luxe gevelbekleding in hartje Kapellen. Wie zegt dat een rieten dak en authentieke eigenschappen niet samen gaan met aluminium gevelbekleding zit er ver naast, zegt zaakvoerder Angelo Wauters.

Angelo en Nick Vandijck zijn niet alleen zaakvoerders maar ook plaatsers, vakmannen met een passie voor aluminium in hart en ziel. Dat zet zich natuurlijk voort ook in de afwerking van gevelbekleding. “We leggen de lat héél hoog voor onszelf” klinkt het!

Klik hier voor de website van Albrima ramen en deuren bij interesse.

Durf, beslis en geniet

Verticale aluminium gevelbekleding is een trend die meer en meer in het straatbeeld verschijnt. Velen kunnen zich niet perfect inbeelden hoe dit past in de stijl van hun droomwoning. Dankzij de technologie van Architecten en het renderen van beelden creëren we een goed gevoel bij de klant die ervoor zorgt dat het durven omgezet wordt in het nemen van een beslissing.

Met aluminium gevelbekleding kies je voor duurzaamheid en een onderhoudsvriendelijk product. Hierdoor krijg je allicht meer tijd voor andere zaken, doordat deze gevelbekleding geen onderhoud vraagt kan je dus meer genieten van je project. Nog een groot voordeel is dat dankzij de poedercoating de profielen niet verkleuren zoals houten gevelbekleding. Je gevelbekleding zal dus altijd die mooie kleur blijven behouden!

jouw project is ook onze droom!
kies voor een betrouwbare partner met ervaring

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

KLLIJ