Luxe hekwerk geeft stijl aan woning

Geef je oprit de look die hij verdient

Een aluminium schuifpoort of draaipoort met profielen is een trend die ontstaan is doordat de gevelbekleding van een woning diende door te lopen over de gevellijn. Maar uiteraard ook om de bouwstijl van de woning te laten overvloeien tot één geheel. Dankzij de blokprofielen creëren we een stijlvolle luxe uitvoering die voorbijgangers laat omkijken naar je woning!

In dit project is er aan de rechtse zijde een schuifpoort voorzien die rijdt over profielen, hierdoor kan de klant gebruik maken van zijn overdekte carport. aan de linkse zijde is een draaipoort geplaatst, hierdoor kan men gebruik maken van de oprit naar de tuin. Wanneer beide poorten gesloten zijn hebben we een prachtig uitzicht waar je géén verschil ziet tussen beide poorten.

Wil jij ook een eyecather bij het oprijden van je oprit? Alu Wall voorziet zowel de montage van uw poort, het afstellen van de motor, graafwerken, het ontwerp, enz… 

Een poort bestellen met profielen, kies Alu Wal

Stel je je ook de vraag wat de prijs is voor een aluminium poort of hekwerk met profielen? De offerte is afhankelijk van de breedte en hoogte van je poort. Maar uiteraard ook hoe deze bediend moet worden. Wil je graag snel een offerte voor je schuifpoort voorzien van aluminium blokprofielen, contacteer ons voor een gratis offerte.

Bezorg ons bij je aanvraag zeker enkele foto’s vanop afstand en een schets met formaten. Bij een nieuwbouw woning bezorg je ons eenvoudig de plannen van de architect en we kunnen aan de slag!

Ben je op zoek naar een muur of scheidingswand met profielen? Of zoek je een draaideur met profielen die dient als toegang naar je tuin? Klik hier

jouw project is ook onze droom!
kies voor een betrouwbare partner met ervaring

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

KLLIJ