Vlakke gevelbekleding

Eindeloze mogelijkheden voor je project

Een strakke en luxueuze uitstraling voor jouw woning, project of zaak? Dan is vlakke gevelbekleding de perfecte keuze voor jou! High end afwerking en een strak resultaat bekom je met vlakke gevelbekleding.

Vlakke gevelbekleding, beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en maten, tilt jouw woning of project naar een hoger niveau. Het materiaal staat ons toe om 100% op maat te werken. Met andere woorden: zoals jij het in je hoofd hebt, zo voeren wij uit.

Vlakke gevelbekleding geeft elke woning en elk project meteen een moderne look. De hoge afwerkingsgraad zorgt dan weer voor een luxueuze uitstraling. Een uitstraling die ervoor zorgt dat voorbijgangers even stoppen om jouw gevel te bewonderen!

Vlakke aluminium gevelbekleding

Vlakke aluminium gevelbekleding

Zorg voor een prachtig afgewerkte gevel met onze vlakke aluminium gevelbeplating. De alu panelen worden blind verlijmd op een achterliggende structuur die zorgt voor een open ventilatie en afkoeling van uw gevelbekleding!

Tussen deze stijlvolle panelen voorziet Alu Wall standaard een aluminium zichtbare voeg die zeer strak en subtiel is in hetzelfde materiaal. Deze uitzetvoeg is onmisbaar om de thermische uitzetting van het aluminium materiaal op te vangen bij warme temperaturen.

De aluminium platen worden geknipt, geplooid, gefreesd en voorzien van poederlak in elke gewenste RAL kleur.

Bekleding van veranda met aluminium panelen Boom

Inspiratie

Horizontale gevelbekleding als accent
Gevelbekleding met doorkijk
Horizontale gevelbekleding - Linius gesloten