Renson gevelbekleding met Led

Kies voor luxe en duurzaam

Een prachtig afgewerkte voorgevel bepaalt je gevoel bij aankomst aan de woning. Het geeft mee hoe jij bewust kiest voor luxe en duurzaamheid. Aluminium is een 100% recycleerbaar product met een zeer lange levensduur!

In dit project kiest de klant voor alle mogelijkheden die Renson biedt in hun gamma van gevelbekleding. We voorzien zowel een module voor videofonie van Nico als de geïntegreerde led verlichting. Op deze manier is de gevelbekleding piekfijn afgewerkt tot in het fijnste detail.

 

Van A tot Z... piekfijn afgewerkt

We starten steeds met een perfecte basis, dit begint bij het isoleren van de gevel. De PIR platen dienen afgeplakt te worden, zo voorkomen we iedere vorm van een koudebrug naar de binnenmuur. Aan de naden tegen de muur of buitenschrijnwerk vullen we de ruimtes op met pu-schuim zodoende alles volledig geïsoleerd is.

Hierna starten we met het plaatsen van een dakbekleding van de oversteek om alles netjes tot één geheel te brengen. Aansluitend worden de clipsprofielen van Renson aangebracht door middel van indirecte bevestiging zonder houten regelwerk. Dit zorgt voor een ventilatiespouw achter de gevelbekleding waardoor we de gevel ventileren en de profielen geen invloed hebben bij thermische uitzetting.

Tot slot starten we met het plaatsen van de Linarte verticale gevelbekleding in de kleur zwart. Deze kleur is identiek aan het poedernummer dat ook gebruikt is voor het buitenschrijnwerk, zodoende we een prachtig resultaat bekomen!

jouw project is ook onze droom!
kies voor een betrouwbare partner met ervaring

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

KLLIJ