Gevelrenovatie van hout naar aluminium

Een stijlvolle gevelrenovatie

In dit renovatieproject was de houten gevelbekleding aan vervanging toe. Op sommige plaatsen was het hout aan het rotten met als gevolg dat er problemen waren met vochtinsijpeling aan de muren.

Onze klant was op zoek naar een duurzame oplossing in aluminium gevelbekleding. Dankzij de profielen van Mato bekomen we een prachtig resultaat dat past in het concept van de woning.

Een verticale gevelbekleding met blokprofielen in Mato 1 doet deze woning opnieuw stralen als nieuw!

 

Kies voor duurzame gevelbekleding

Bij een gevelrenovatie is het belangrijk dat je kiest voor een duurzame oplossing. Dankzij de onderhoudsvriendelijke aluminium profielen maak je de beste keuze. De poedercoating zorgt voor een langdurige kleurvastheid die bestand is tegen verkleuring en krasvastheid!

De mato profielen werden in deze renovatie geplaatst op de bestaande houten gevelbekleding. Daar deze basis nog in goede staat was qua stabiliteit bespaart de klant zich het meerwerk van afbraak, afvoer en het herplaatsen van een regelwerk ter installatie.

Aan de voor- en achtergevel is een zeer strakke ledlijn ingewerkt in de gevelprofielen. Dit zorgt ervoor dat de woning een geheel nieuwe look and feel krijgt.

jouw project is ook onze droom!
kies voor een betrouwbare partner met ervaring

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

KLLIJ