Aluminium Tuinafsluiting

Stijlvolle omheining

Een prachtig afgewerkte tuinafsluiting in aluminium met verticale profielen. De aluminium blokprofielen zorgen voor een strakke look & feel en zijn zeer onderhoudsvriendelijk dankzij hun verticale toepassing.

De achterzijde van de scheidingswand is voorzien van thermowood ayous triple gevelbekleding om een natuurlijk resultaat te bekomen.

Een aluminium draaipoort zorgt ervoor dat de tuin toegankelijk blijft en afsluitbaar is met sleutel.

 

Van A tot Z... piekfijn afgewerkt

Bij een tuinafsluiting is het belangrijk dat deze een stevige betonfundering heeft om stormschade te voorkomen. Alu-Wall voorziet voldoende beton om verzakking of scheef waaien te vermijden bij hoge windstoten in combinatie met zware regenval.

Een ander aspect is de systeemopbouw van de constructie. Door te werken met dikwandige gegalvaniseerde stalen kokers hebben we op lange termijn geen risico op roestvorming in de grond. Deze dienen als basis tegen stormschade.

Over de stalen grondkokers voorziet Alu-Wall profielen in aluminium, deze dienen als constructie ter bekleding van de aluminium blokprofielen en thermowood ayous in de vorm van gevelbekleding.

Wanneer de tuinwand in zijn geheel geplaatst is wordt deze voorzien van maatwerk afwerkprofielen om zo een mooie eyecather te bekomen!

jouw project is ook onze droom!
kies voor een betrouwbare partner met ervaring

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

KLLIJ