Luxueuze afwerking van jouw woning of project met vlakke gevelbekleding

Ben je op zoek naar die laatste finishing touch om je droomwoning of project helemaal af te werken? Hou je van een strak en vlak resultaat? Dan is vlakke gevelbekleding exact wat je zoekt!

Vlakke gevelbekleding, beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en maten, tilt jouw woning of project naar een hoger niveau. Het materiaal in aluminium staat ons toe om 100% op maat te werken. Met andere woorden: zoals jij het in je hoofd hebt, zo voeren wij uit. Kan jij toch nog extra inspiratie gebruiken? Ontdek meer over vlakke gevelbekleding op ons Pinterestkanaal.

Vlakke gevelbekleding geeft elke woning en elk project meteen een moderne look. De hoge afwerkingsgraad zorgt dan weer voor een luxueuze uitstraling. Een uitstraling die ervoor zorgt dat voorbijgangers even stoppen om jouw gevel te bewonderen!

Naast een moderne look en luxueuze uitstraling heeft vlakke gevelbekleding nog enkele voordelen. We sommen ze graag even op!

100% op maat

Zoals jij het in je hoofd hebt, zo voert Alu Wall uit. Ook wanneer je kiest voor vlakke gevelbekleding. Kies je enkel voor het bekleden van je gevel? Of maak je er graag één geheel van door ook je voordeur, garagepoort of zelfs de dakrand te bekleden? Alles is mogelijk in de wereld van vlakke gevelbekleding!

Vlakke gevelbekleding als interieurafwerking

Of vlakke gevelbekleding alleen aan de buitenkant van je woning of project gebruikt kan worden? Nee hoor, het kan perfect in je interieur verwerkt worden. Denk hierbij aan wandbekleding, trapbekleding of zelfs kastbekleding.

Duurzaam

Vlakke gevelbekleding, en aluminium gevelbekleding in het algemeen, garandeert je levenslang plezier. Het is een enorm duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vergt. Na het plaatsen, kan je er dus meteen met volle teugen van genieten!

Konden we jou overtuigen van vlakke gevelbekleding? Of krijg je graag meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Eens praten over de mogelijkheden rond aluminium gevelbekleding ?

Neem contact op voor meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nieuws & Promo's

Ontvang de Alu Wall nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, weetjes en promoties rond aluminium bekleding.

Je kan je op elk moment en eenvoudig weer uitschrijven indien nodig.