Een kleurrijke afwerking met aluminium gevelbekleding

Wist jij dat aluminium gevelbekleding veel breder gaat dan enkel een zwarte look? Aluminium is een veelzijdig materiaal dat zich perfect leent voor gevel- en interieurbekleding. En dat in verschillende kleuren!  

Bij Alu Wall werken we elk project 100% op maat af. Of je nu kiest voor een opvallende kleur of een subtiele tint, wij zorgen voor een perfecte afwerking die aansluit bij jouw wensen en stijl.  

Kleur is geschikt voor uiteenlopende doelen: 

⚪️ Kleur als statement: kleur kan een krachtig middel zijn om een statement te maken. Wil je jouw interieur of gevel een levendige uitstraling geven? Durf dan kleur te gebruiken om contrast te creëren met andere materialen.  

⚪️ Kleur als rust: kleuren hoeven niet altijd schreeuwerig te zijn. Laat de rust in huis binnen door zachte kleuren te gebruiken. Wat denk je bijvoorbeeld van een beige uitstraling?    

⚪️ Kleur als persoonlijke touch: maak jouw woning, kantoor of winkel uniek door jouw persoonlijke stijl terug te laten komen in een kleur naar wens.  

 

Ben jij klaar om jouw woning of kantoor een kleurrijke upgrade te geven? De mogelijkheden zijn eindeloos. Alu Wall maakt ze graag concreet! 

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan zeker onze Pinterest-pagina eens!  

Eens praten over de mogelijkheden rond houtlook gevelbekleding ?

Neem contact op voor meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nieuws & Promo's

Ontvang de Alu Wall nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, weetjes en promoties rond aluminium bekleding.

Je kan je op elk moment en eenvoudig weer uitschrijven indien nodig.