Architecturale zonwering DUCO

Kiezen voor architecturale zonwering is kiezen voor functionaliteit en esthetiek

Nu we steeds luchtdichter bouwen, dikkere isolatiepakketten toepassen én het aantal warme dagen per jaar zienderogen stijgt, is de zoektocht naar alternatieven om binnentemperaturen in bedwang te houden meer dan ooit ‘hot’. Wil je de opwarming van je woning, project of kantoor op een natuurlijke én energiezuinige manier maximaal tegengaan en nog het liefst zo esthetisch mogelijk? 

De architecturale zonwering van DUCO, geplaatst door Alu Wall, is de ideale keuze!

DucoSlide

DUCO ontwikkelde architecturale zonwering in schuifpanelen. Het DucoSlide gamma bestaat uit aluminium kaders, waarin houten of aluminium lamellen vervat zitten. Door het uitgebreide gamma aan lamellen, heb je steeds een ruime keuze die ongetwijfeld bij elk project aansluit. Bovendien kunnen deze frames zowel manueel of elektronisch verschoven worden.

De aluminium kaders kunnen door middel van een rail volledig voor de ramen geschoven worden, voor een optimale balans tussen zonwering en daglichttoetreding. Dankzij de verschillende schuifsystemen -enkelvoudig, symmetrisch, telescopisch of BiFold- kunnen de panelen ook volledig weg van het raam geschoven worden.

Architecturale zonwering Alu Wall

DucoSlide - LuxFrame

De DucoSlide LuxFrame (40/40 kaderprofiel) is een permanent extern zonweringsysteem met schuifpanelen. Bij dit type zitten de verschillende lamellen vervat in een stevig kaderprofiel.

De DucoSlide LuxFrame heeft volgende voordelen:

  • Maximum aan privacy
  • Verschillende lamelgroottes
  • Manueel of elektrisch te bedienen
  • Beschikbaar in aluminium en houten lamellen

DucoSlide SlimFrame

De DucoSlide SlimFrame is een permanent extern zonweringsysteem met schuifpanelen. Bij dit type worden de lamellen in een vaste hellingshoek tussen de geraffineerde en discrete zijprofielen gemonteerd. 

De DucoSlide SlimFrame heeft volgende voordelen:

  • Maximum aan privacy
  • Verschillende lamelgroottes
  • Manueel of elektrisch te bedienen
Architecturale zonwering Alu Wall

jouw project is ook onze droom!
kies voor een betrouwbare partner met ervaring

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall

wil je meer info, heb je
vragen voor je nieuwbouw
of renovatie?

 
alu wall pijl
Angelo Nick Alu Wall